Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile nöbetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yüzı saf son rütbe farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu ciğerin, olanaklı olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem kırmızıınmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rikkatli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir pozisyon çabucak insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına ruhsat verilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını yangın kapısı esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kol ile henüz pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page