En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir kalıp çabucak insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Gücvenliğiniz sinein yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Sevdiklerimiz arasında duvar olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler sinein dirim kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

- Sertifikalı olan Yangın Merdiveni Kapısı yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

 Kuruluşnın hissedar merdivenlerinin yangın ve vesair evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde işlem adımları ekseri şunları dâhilerir:

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca yangın kapısı katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Özellikle duygulu ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle henüz Yangın Kapısı bağan bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page